Ajánlataink a termékre

 

V-TAC 4W LED Állólámpa 4400mA Akkumulátor 3000K - rozsda barna - 7008

31 988 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
b-led.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 31 988 Ft

Termékleírás
Állólámpa beépített LED fényforrással, érintős vezérléssel, tölthető, meleg fehér Ledes állólámpa 4 Watt teljesítménnyel, 180°-os sugárzási szöggel.   A lámpa USB töltővel tölthető, töltési ideje 6-8 óra.  A lámpa működési ideje 6 óra. Állítható magasság 50-90-130 cm között.   Letisztult dizájn és praktikus forma jellemzi az asztali LED lámpákat! Tökéletes választás modern hangulatú otthonokba, de minimalista és loft stílusú belső térbe is jól beilleszthető!A barna talpas lámpatest egy opál búrával takart LED fényforrást is magában foglal, ezáltal a lámpatest rendkívül alacsony energiafogyasztású, mindemellett hosszú élettartamú is!  Miért válasszunk modern asztali lámpát LED fényforrással? A modern ledes állólámpa  számos előnyös funkcióval rendelkezik, amely ideális megoldás otthoni használatra:
  • érintőkap csoló: a lámpabúra tetején helyezték el az érintésérzékeny gombot, amely a ki-bekapcsoláson kívül a fényerőszabályzásra is alkalmas.
  • szabályozható erejű fény: a lámpában négy előre programozott fényerőfokozat található, melyből igény szerint választható ki, hogy az aktuális tevékenységhez éppen melyik az optimális. 10%-30%-60%-100% fényerőszintek állnak rendelkezésre.
  • beépített meleg fehér LED: a 3000 Kelvin színhőmérsékletű fény segít a koncentrálásban, tanuláshoz, munkához is alkalmazható.
  • A lámpa USB töltővel tölthető, töltési ideje 6-8 óra


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.